Klokketro på X Games – Superleague

X games superleague
X-games Superleague: Verdenseliten har de fortsatt tro på at det vil bli gjennomført konkurranser før årstiden er omme.

Klokketro på X-Games Superleague


Sommeren har meldt sin ankomst og forholdene er så godt som ideelle for triathlon. I verdenseliten har de fortsatt tro på at det vil bli gjennomført konkurranser før årstiden er omme.


Undrumdesign - Lage hjemmeside bedrift
Undrumdesign-hjemmeside

I et intervju med VG sier Norges beste mannlige triathlet at det jobbes med å få gjennomført det som beskrives som triathlons svar på X Games - ”Superleague” - i månedsskiftet juli-august. Bergenseren, som er blant bookmakernes favoritter til konkurransen, kan videre fortelle at arrangementet trolig vil bli avholdt innendørs og i komprimerte løyper. På utkikk etter å vinne penger på triathlon? Sjekk ut norsknettcasino.net sine ulike alternativer for online beting.


Temperaturen i lufta og i vannet nærmer seg optimal, og i et klima som vårt er sesongen komprimert til sommermånedene. Selv om det ikke alltid har sett like lovende ut, er det kommet signaler om at det skal bli mulig å få gjennomført konkurranser i løpet av årets sesong.


Image

Konsekvenser for alle

Konkurranser, både for amatører og profesjonelle, har siden mars vært utsatt og avlyst på grunn av korona-situasjonen. Det har fått konsekvenser både her i Norge og i verden ellers. Håpet er derimot at tydelig planlegging fra arrangører, og et godt smittevern fra befolkningen for øvrig, og vil gjøre det mulig å igjen stå på start.

<br>

Blant alle aktive triathleter har stengte anlegg og avlyste konkurranser fått konsekvenser. For noen kan motivasjonen allerede før sesongstart ha fått seg en brist med lukkede svømmehaller og treningssenter. BryneTri, som skulle vært arrangert 1. juni, er for mange startskuddet på sesongen. Dette, sammen med alle andre konkurranser i juni er avlyst. NM 2020, som arrangeres på Hove i Arendal, er flyttet fra 13. juni til 5. september i håp om å få gjennomført, selv om også dette per dags dato fortsatt er usikkert.


Investikon
Investikon

Stødig satsning

Mannen med syv norgesmestertitler kan fortelle at også profesjonelle konkurranser inntil videre er avlyst. Det planlagte VM i mixed i Hamburg, som i utgangspunktet skulle gått av stabelen 11. og 12. juli, er utsatt på ubestemt tid. Det vil si at per dags dato er det ingen profesjonelle konkurranser før nevnte ”Superleague”.


På tross av avlysninger og store endringer er han optimistisk på egne vegne. 26-åringen skrev nylig under en kontrakt med Bahrain Endurance Triathlon Team, som sikrer han fast lønn. Laget ble grunnlagt i 2015 av Sheikh Nasser Bin Hamad Al Khalifa, medlem av Bahrians kongefamilie og leder av landets olympiske komite. Det gir nordmannen et stødig fundament for videre satsing i en ellers utfordrende situasjon.


Få informasjon om resten av verdenseliten, samt annen relevant informasjon om triathlon på triathlonutstyr.no.Digitaldrift

Få de beste tipsene rett i innboksen!


Les også