Guide


Alle artikler i kategorien «Guide»
skiftesonen

Nei, du trenger ikke å være topptrent for å vinne i skiftesonen


SLIK BLIR DU RASK I SKIFTESONEN: Du trenger ikke å være topptrent eller å ha deltatt tidligere for å knuse motstanderne i skiftesonen.


Les mer
Styrkeprogramm til sykkel

Styrkeprogram for syklister: – Øk din maksimale styrke med 30 %


Dette er et styrketreningsprogram som er utformet for å øke din prestasjonen på sykkelsetet. Det er bevist med et lignende program at elitesyklister har økt sin maksimale styrke med 20-30% i en tilsvarende treningsperiode.


Les mer
treningsprogram triathlon

Treningsprogram til triathlon (6, 9 og 12 timer)


I bunnen av denne artikkelen kan du laste ned treningsprogrammet helt gratis. Du får mest ut av treningen hvis du leser innlegget før du starter treningen mot din første triathlonkonkurranse.


Les mer
Tips til triathlon

14 triathlon tips som gjør at du vil spare mange sekunder


Guiden “14 tips som gjør deg raskere i triathlon” gir deg konkrete og praktiske tips som du enkelt kan ta i bruk under din neste triathlon konkurranse. Listen er utarbeidet for at du, som nybegynner eller viderekommen, skal komme deg raskest mulig til mål.


Les mer
aerodynamikk på sykkelen

8 tips for å forbedre din aerodynamiske sittestilling på sykkelen


Visste du at du kan sykle opptil 82 sekunder raskere ved å barbere beina? Denne guiden gir deg tips til enkle og smarte ting du kan gjøre for å bli raskere på sykkelen.


Les mer
Pakke til triathlon

Pakkeliste til triathlon: Unngå å glemme viktig utstyr!


Hvorfor ta seg bryet med å lage en pakkeliste til triathlon?

Fordi du kommer til å glemme viktig utstyr. Det er mye du skal ha med deg til konkurransen og allerede dagen før er det lurt å gjøre ting klart.
Følg denne listen og bruk energien under selve konkurransen.


Les mer
ferie på sykkel

3 steg for en perfekt sykkelferie


Det er stadig flere nordmenn som velger å bruke ferien på å legge ut på sykkeltur. En god Sykkelferie består av mye god mat, ulike overnattinger og mange opplevelser på sykkelsetet lang landeveien. Dette innlegget gir deg konkrete råd om hva du bør tenke på før du sykkelturen begynner.


Les mer
Hvordan løpe fortere

Hvordan løpe fortere under et triathlon?


Ved å lese dette innlegget vil du lære hva du bør tenke på når du løper, samtidig som du kan plukke opp noen enkle tips som gjør at du får fart på løpingen. Alle vil vil vel ha friskest mulig bein på den avsluttende løpedelen?


Les mer
regler i triathlon

Triathlon regler: – Nei, det er ikke så vanskelig som du tror


Kort oppsummert er reglene i triathlon enkle å følge, og mye sier seg selv. Bruker du sunn fornuft og oppfører deg ordentlig møter du sjeldent problemer. Den kanskje viktigste av alle triathlon regler – er å holde avstand til syklisten foran deg. Og har du tenkt deg forbi, gjør det på venstre side.


Les mer
Triathlon våtdrakt

Slik velger du den perfekte våtdrakten – velg etter ditt bruk


Kjøp våtdrakt som er ment til svømming, og ikke til ymse vannsport, som feks dykking eller vannski. Det er flere som har gått i den fellen. Det er viktig at våtdrakten sitter perfekt til kroppen for å få utnyttet den best mulig. Våtdrakt til triathlon skal være elastisk i skulderpartiet…


Les mer
Triathlon klær og bekledning

Triathlon klær: – Dette skal du ha på deg under konkurransen


Mange er usikre på hvilke klær man skal bruke under et triathlon. Og skal man egentlig ha noe under våtdrakten? JA, det skal du. Under våtdrakten kan det være smart å bruke Trisuit eller spesialbekledning til triathlon.


Les mer
Triathlon sykkel

Hva er forskjellen på temposykkel (triathlon) og landeveisykkel?


Det er kun et godt trent øye som ser forskjell på triathlonsykkel og temposykkel. Les videre og du vil forstå hvorfor.


Les mer
Triathlon klær og bekledning

Triathlonsko: -Trenger jeg å investere?


Dersom du er ny i triathlon, er dette et typisk spørsmål: «Trenger jeg å investere i Triathlonsko?». – Nei, det trenger du ikke. Men du kan forbedre både tid og komfort under en konkurranse ved bruk av sykkelsko til triathlon.


Les mer
 

Få de beste tipsene rett i innboksen!