Sponset


Alle artikler i kategorien «Sponset»
triathlon nybegynner

Nybegynner? Denne guiden er for deg som skal delta for aller første gang


SPONSET: I noen konkurranser har man til og med muligheten til å prøve seg i de samme løypene som proffene – og faktisk samtidig som dem. Uansett; hvis du aldri har prøvd triathlon tidligere så kan det kanskje oppleves som litt skremmende i starten.


Les mer
Annonsere på triathlonutstyr

Vil du nå ut til over 20 000 triatleter? – Se hvordan her


I 2018 hadde siden over 20 000 besøkende. E-postlisten består av ca. 3000 triatleter og åpningsrate er god. Nettstedet hadde totalt 49 555 sidevisninger i fjor. Se her for våre samarbeidsformer.


Les mer
Rage triathlon

Alt du trenger å vite om Rage Triathlon


Rage Triathlon er et triathlon som finner sted i Boulder City, like utenfor Las Vegas i den amerikanske delstaten Nevada.
Årets dato for løpet er 13. april og for mange representerer løpet starten på triathlon sesongen i Sør-Nevada.


Les mer
lærdommer triathlon

Hvilke lærdommer kan triatleter ta med seg fra casinobordet?


Selv om man er atlet og mesteparten av treningen gjøres ute på banen eller under trening er det også mange lærdommer man kan ta med seg fra andre situasjoner og aktiviteter.


Les mer
forberede triathlon

Bruk av internetteknologi til å forberede seg til triathlon


Enten det er for å holde treningsmotivasjonen oppe, ha en oversikt over treningen eller planlegge måltider finnes det mange applikasjoner og programmer man kan bruke som gode hjelpemidler.


Les mer
Triathlon abu Dhabi

Dette er verdensserien i Triathlon i Abu Dhabi


Det største arrangementet innenfor sportsgrenen er det årlige verdensmesterskapet i triathlon, mest kjent som WTS World Triathlon Series på engelsk. Mesterskapet ble for første gang arrangert i 1989 og er i dag inne i sin ellevte sesong.


Les mer

Få de beste tipsene rett i innboksen!