Triathlon sko

TRIATHLONSKO: Sykkelsko som spesifikt laget for triathlon gjør at du sparer tid og kan få økt komfort. Illustrasjonsfoto: Unsplash.com


Triathlonsko: -Trenger jeg å investere?


Dersom du er ny i triathlon, er dette et typisk spørsmål: "Trenger jeg å investere i Triathlonsko?". - Nei, det trenger du ikke. Men du kan forbedre både tid og komfort under en konkurranse ved bruk av sykkelsko til triathlon.


Undrumdesign - Lage hjemmeside bedrift
Undrumdesign-hjemmeside

Triathlon sko er sykkelsko som er tilpasset til triathlon. Skoene skiller seg fra tradisjonelle sykkelsko ved at de har bedre ventilasjon og påmontert hempe på baksiden av skoen.


På denne måten tørker skoene raskere enn vanlig sykkelsko.


Skoene er også mykere:

Dette gjør det lettere å sykle uten å ha føttene nede i skoene. Spesifikke sykkelsko til triathlon varierer veldig i pris. De billigste variantene får du for 6-700 kr, mens toppmodellene koster ofte over 2000 kr.


Bør jeg kjøpe triathlon sko?


Hvis du har lest: «14 triathlon tips som gjør deg raskere», forstår du at du kan spare 30-60 sekunder ved å bruke triathlon sko. Bruker du mest tid på temposykkelen kan det være lurt å gå til innkjøp av sykkelsko beregnet for triathlon.


Vanlig sykkelsko fungerer veldig godt til triathlon, men er noe mer utsatt for slitasje og skader ift. skiftesonene under et triathlon.


Hvis du velger å feste skoene på pedalene kan det bli vanskelig å feste skoene skikkelig. Med triathlon sko slipper du dette problemet, da du enkelt kan dra de på ved hjelp av hempen bak på skoen. De som satser og ønsker og prestere er investerer ofte i denne type sykkelsko.


Ved kjøp kan du lese denne guiden fra trisports.com.Investikon
Investikon


https://www.youtube.com/watch?v=Uarqx82pRjE


Investikon
Investikon

Digitaldrift

Få de beste tipsene rett i innboksen!


Les også