Styrkeprogram for syklister: – Øk din maksimale styrke med 30 %

Styrkeprogram for syklister

STYRKEPROGRAM FOR SYKLISTER: Styrkeprogrammet for deg som ønsker å beholde sykkelformen lengst mulig. Illustrasjonsfoto: Unsplash.com


Styrkeprogram for syklister: - Øk din maksimale styrke med 30%


Dette er et styrketreningsprogram som er utformet for å øke din prestasjonen på sykkelsetet. Det er bevist med et lignende program at elitesyklister har økt sin maksimale styrke med 20-30% i en tilsvarende treningsperiode.


Undrumdesign - Lage hjemmeside bedrift
Undrumdesign-hjemmeside

Det er viktig å komme i gang med styrketrening raskt etter endt sykkelsesongsesong for å opprettholde, og deretter øke muskelstyrken inn mot neste sesong.


Jeg anbefaler deg å starte med dette programmet nå, slik at du får god tid til å bygge grunnlaget frem mot neste sesong. Enten du er ny eller en erfaren ringrev på treningssenteret, start pent.


Alltid tenk teknikk fremfor kilo!


Øvelser med ett bein kan erstattes med to bein om ettbeinsøvelser føles for belastende. Siste repetisjon på siste serie skal være til utmattelse- man skal ikke sitte igjen med en følelse av at man kunne klart to repetisjoner til.

Styrkeprogrammet strekker seg over 12 uker.


BONUS: Last ned den utskriftvennlig versjonen av styrkeprogrammet.

Styrkeprogram for syklister
- Øk din maksimale styrke med opptil 30 %
Last ned nå
*Du kan lese mer om vårt personvern her 
Klikk utenfor boksen for å lukke
Skriv det ut og ta det med deg neste gang du skal trene styrke!


Image

Denne informasjonen er basert på heftet, «Treningsanbefalinger for å bedre sentrale fysiologiske faktorer i sykkelprestasjon», utgitt av Olympiatoppen i samarbeid med høgskolen i Lillehammer og Norges sykkelforbund.


Lykke til med sesongoppkjøringen i en variert og lystbetont treningshverdag!


André Undrum med bachelor i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole og personlig trenerutdanning fra Active Education, samt aktiv hobbysyklist, har tilpasset denne informasjonen for å treffe aktuelle målgrupper bedre.


Investikon
Investikon


Digitaldrift

Få de beste tipsene rett i innboksen!


Les også