5 mobilapper som anbefales for triatleter i 2021

mobilapplikasjoner til triatleter
Mobilapper for triatleter: Bruk teknologi og smarte apper vil gjøre treningen bedre. Illustrasjonsbilde: https://unsplash.com/photos/7FAhq93_Ir8

5 mobilapper som anbefales for triatleter i 2021


Å oppnå ditt mål om å fullføre en triatlon krever utholdenhet, fysisk form og riktig trening. Det kan derfor hende at du må ansette en trener. Men, du kan også dra stor nytte av moderne teknologi.Mange apper kan nemlig gi virtuell coaching, holde oversikt over treningsplanen din, gi en ernæringsguide og til og med lage et treningsopplegg som er tilpasset deg.

Så dersom du er en triatlet, bør du laste ned den nye appen nedenfor.


Strava

Strava er en app du kan laste ned på din mobile enhet for å holde rede på sykkel- eller løpehastigheten din og sammenligne dataene med andre triatleter rundt om i verden. Den bruker GPS, wattmeter og HRM for å overvåke bevegelsene dine på banen og kobler deg til et sosialt fellesskap med andre utøvere. Slik kan du også bruke appen til å konkurrere med andre mennesker i Strava-nettverket. <br><br>Strava er enkel å bruke, gratis å laste ned, selv om den tilbyr in-app-kjøp, og den er tilgjengelig for nedlasting i app-butikkene til både Google og Apple.


Beste app til triathlon


Triathlon manager 2020

Triathlon manager 2020 er en annen gratis app du kan benytte til å konkurrere med andre idrettsutøvere i nettverket. Gjennom appen kan du møte andre mennesker virtuelt, både profesjonelle og amatører. Appen er gratis, selv om den tilbyr in-app-kjøp. I tillegg støttes den av både Android- og Apple-enheter.


TrainingPeaks

Nå om dagen finnes det apper for alt. I tillegg til at det finnes apper som kan berike deg med Storspiller Gratisspinn, vil du også finne apper som er laget for å trene mennesker uten erfaring til å bli profesjonelle triatleter. Appen overvåker alle treningsaspekter, inkludert treningstid, effekt og hastighet.

For å gjøre det enkelt for deg å følge med på fremgangen din, vil Trainingpeak presentere opplysningene i form av grafer og diagrammer. Appen er kompatibel med mange andre apper, og den kan lastes ned gratis både fra Play Store og App Store. Den tilbyr imidlertid in-app-kjøp.


Wiggle

Wiggle knytter triatleter opp mot profesjonelle trenere. I appen kan du velge ulike innstillinger for løping, sykling og svømming. Du kan også få profesjonell og teknisk rådgivning om alt fra utstyr til tips om regn. Ernæringer den fjerde etappen i enhver triatlon. Derfor kommer Wiggle-appen også med en ernæringsguide for triatleter. Wiggle arrangerer årlig en konkurranse i Storbritannia. Appen har også en spesialfunksjon som forbereder utøverne til dette arrangementet. Du kan bruke appen til å kjøpe utstyr, men den er helt gratis å laste ned. Wiggle kan du laste ned til Android-enheter fra Google Play Store.


Runkeeper

Runkeeper er en app du kan bruke til å utfordre deg selv med ved å sette et mål og la appen overvåke deg mens du prøver å oppnå målet ditt. Appen presenterer statistikk over resultatene dine og en fremdriftsrapport. Du kan også delta i konkurranser i appen. Runkeeper er tilgjengelig helt gratis for både Android- og Apple-enheter. In-app-kjøp er ikke tilgjengelige.


Sluttord

Ifølge Wikipedia kan det hende at en triatlet må forflytte seg hele 222 km med svømming, sykling og løping. Dette krever fysisk utholdenhet og korrekt trening. Appene som er beskrevet ovenfor vil imidlertid hjelpe deg langt på vei med å forberede deg til utfordringen.

Få de beste tipsene rett i innboksen!


Les også