De mest populære utholdenhetsidrettene på bettingmarkedet

Interesse for å spille på utenholdenhetsidrett? Her skal vi diskutere fire ulike idretter og hvor lurt det er å bette på dem.

De mest populære utholdenhetsidrettene på bettingmarkedet


Du som pleier å spille på odds er helt sikker klar over at det er de store verdenssportene, som for eksempel fotball, som ofte dominerer på bettingmarkedet – men du har sikkert oppdaget at det også går an å spille på alt mellom himmel og jord. Det er absolutt ikke like populært med odds på tradisjonelle utholdenhetsidretter som odds på fotball er, men slike idretter tilhører kanskje kategorien rare alternativer på bettingsidene. I denne artikkelen tenkte vi å ta en titt på hvilke utholdenhetsidretter som spilles mest påpå nett, og hvor tilgjengelige spill på triatlon kommer til å være i fremtiden.Går det an å spille på triatlon?

Det korte svaret er: ja, det går an å finne odds på triatlon – men det er ikke et flust av muligheter. På flere av de største bettingsidene er det mulig å finne spill på de største
konkurransene – du trenger for eksempel ikke være overrasket hvis du finner Guts odds på for eksempel Hawaiian Ironman, men generelt sett er tilbudet litt skralere enn hva vi ønsker.

Likevel er spilltilbudet på triatlon langt fra ikkeeksisterende – spillemarkedet er som sagt kjent for å tilby odds på litt av alt, så det skader ikke å sjekke om noen kommende triatlonkonkurranser finnes blant spillene på din favorittside.


Langrenn
I Norge og Norden er langrenn ikke overraskende en av de utholdenhetsidrettene som er mest populær på spillmarkedet. Med tanke på at Norge er en verdensledende nasjon innen langrenn, så er interessen for vintersporten følgelig stor, til og med på bettingmarkedet.

Globalt sett er odds på langrenn ikke et av spillselskapenes fremste trekkplaster, men under skisesongen er dette definitivt et av de største trekkplastrene på det nordeuropeiske markedet.Sykkelsport

Sykkelsportens status skulle på sett og vis kunne ses på som motsetningen til skirenn –
interessen for sykkelsporten skrider lang utenfor grensene til hva Nord-Europa synes interessant. Det finnes selvfølgelig en og annen nordisk person som stiller på streken innenfor utholdenhetsgrener som landeveissykling, men det finnes knapt noen norsk dominans her, som det gjør innenfor langrenn.

Til tross for at de virkelig fremste norske syklistene pleier å lyse med sitt fravær, så har sporten helhetlig sett en såpass sterk status at den enda er populær på bettingmarkedet. Mytespunne storløp, som for eksempel Tour de France, er viden kjent for personer som vanligvis ikke interesserer seg for sykling, noe som gjør det til en attraktiv sport for spillselskapene å tilby odds på.


Langdistanseløping

Langdistanseløping er også en utholdenhetssport som er relativt populær på bettingmarkedet. Løpingens status er generelt sett ikke like sterk som sykkelens, og i Norden er til og med langrenn mer populær store deler av året – men det råder for den saks skyld ikke noen mangler på oddsen når det kommer til langdistanseløping.

Det er under de store friidrettsmesterskapene det pleier å være enklest å finne odds på løping, men til og med spill på kjente by-løp og maratonkonkurranser pleier å dukke opp på spillselskapenes sider.

Akkurat som med syklingen, og kanskje i enda større grad, finnes det ikke alt for mange nordiske stjerner innenfor langdistanseløping – men interessen er tilstrekkelig nok for at det regelmessig skal tilbys odds på de mest kjente løpene.


Få de beste tipsene rett i innboksen!


Les også