Garmin Edge 520

2.649,00 kr 2.379,00 kr

  • Garmin Edge 520 viser segmenter fra Strava (live)
  • Fargeskjerma på 2,3 tommer
  • Last opp øktene automatisk

I esken:
Edge 520
Braketter (standard og utvidet frontfeste)
USB-kabel
Festesnor
Brukerveiledninger

Tomt på lager

Varenummer: tri-0021 Kategori:

Beskrivelse

Etter å ha prøvekjørt Garmins nyeste computer, Edge 520, tror vi at den nye folkefavoritten er kommet!

– Test fra sykkelmagasinet Landevei 28. september 2015. Les den her (åpnes i ny fane)

Garmin Edge 520 GPS treningscomputer

I 2015 kom Garmin Edge 520 og ble raskt en av de mest populære treningscomputere blant syklister. Edge 520 er en solid oppgradering av Edge 500. 520-enheten har fargeskjerm, flere tilkoblingsmuligheter (watt, puls, tråkkfrekvens, sensor som varsler om biler bak deg, lys mm), flere avanserte analysefunksjoner (vo2-max, terskelwatt mm) og ikke minst så er Edge 520 kompatibel med Strava.

Garmin Edge 520 er kompatibel med Strava

Strava gjør at du kan konkurrere mot deg selv og andre langs landeveien. Du får beskjed om når du skal starte og når du har passert målstreken. Når du laster opp økten til Strava kan du se hvilken plassering du har fått på etappen (leaderboard). Det følger med 3 mnd premium Strava abonnement.

 

Optimalisert skjerm

Edge 520 har en fargeskjerm på 2,3 tommer med høy oppløsning. Garmin har optimalisert skjermen, slik at du får mest mulig ut av den kompakte størrelsen til 520-enheten. Du kommer også til å sette pris på hvor tydelig skjermen er under alle lysforhold.

 

Mange tilkoblingsmuligheter

Edge 520 er kompatibel med ANT+-sensorer, inkludert Varia™ sykkelradar og lys, sensorer for hastighet, pedalfrekvens, puls, Edge- og VIRB®-fjernkontroller. Den kan også integreres med Shimano Di2-systemer for elektronisk girskifting for å vise gjeldende gir på skjermen. Edge 520 er også kompatibel med ANT+-kraftmålere, inkludert Vector. Treningscomputeren kan brukes på kompatible innendørsruller. Still inn rullen på 300 watt og kjør intervaller – sørg for god kvalitet på innendørsøktene ved å følge treningsplanen.

 

Integrasjon med din mobil

Når den er parkoblet med kompatibel telefon og Garmin Connect mobil-appen, tilbyr Edge 520 sporing i sanntid, smarttelefonvarsler, deling via sosiale medier, vær og trådløse opplastninger. Når turen er fullført, kan du automatisk sende dataene til Garmin Connect (som igjen kan legge direkte ut på Strava), et nettsamfunn hvor du kan lagre, planlegge og dele turene dine.

 

Solid sporing via GPS

Med hele 15 timer batteritid er Edge 520 perfekt for off-road-turer. Den er også kompatibel med GPS- og GLONASS-satellitter, slik at du kan dra nytte av flere signalalternativer, uansett hvor turen går. Du vil merke at enheten raskt søker opp og finner signaler.